В Одесі тимчасово не працюватимуть деякі бювети: адреси

Загалом в Одесі працюють 18 бюветів

Сьогодні, 28 грудня в Одесі не працюватимуть деякі бювети. Головна причина тимчасового відключення бюветних комплексів - технічне обслуговування. Про це повідомили в Одеській мерії.

Адреса бювета, що не працюватиме 

Бювет на вул. І.Рабіна 

Загалом в Одесі працюють 18 бюветів. Адреси бюветів, що працюють:

сквер Мечнікова;

сквер Михайлівський;

пр. Небесної Сотні, 14;

вул. Дальницька, 25;

вул. М. Говорова;

вул. Освіти, 1-Д;

вул. Геранієва;

вул. Кримська;

Прохоровський сквер;

вул. Іцхака Рабіна;

пр. Гагаріна, 33;

пр. Глушка, 1;

вул. Інглезі.

“Коментарі” писали, що в Одесі планують відремонтувати бювет майже за 5 мільйонів. Мова йде про бювет на вулиці Кримській. Про це повідомили на майданчику держзакупівель Рrozorro. Зазначимо, що за з 4 708 440 гривень переможець тендеру має демонтувати стару плитку та встановити нову, обладнати ґанок, замінити труби та баки, встановити нові насоси.

Нагадаємо, Одеса продовжує отримувати підтримку від міжнародних партнерів у питаннях розвитку та інфраструктури. Комунальне підприємство "Сервісний центр" щойно отримало 13 занурювальних насосів від німецької компанії PLEUGER INDUSTRIES, що базується у Гамбурзі. Нове обладнання представлене в чотирьох різних модифікаціях і призначене для використання в артезіанських свердловинах, що входять до складу бюветних комплексів міста.

Нагадаємо, що в Одесі три дні поспіль відключатимуть газ. В місті заплановані ремонтні роботи на розподільчих газопроводах на 21, 22 та 23 листопада. У зв’язку із цим деякі райони міста тимчасово залишаться без газопостачання. Про це повідомили в АТ “Одесгаз”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися