Бювети ремонтуватимуться швидше: Одеса отримала гуманітарну допомогу

Міжнародні партнери надають Одесі допомогу у виділенні насосів для бюветів

Одеса продовжує отримувати підтримку від міжнародних партнерів у питаннях розвитку та інфраструктури. Комунальне підприємство "Сервісний центр" щойно отримало 13 занурювальних насосів від німецької компанії PLEUGER INDUSTRIES, що базується у Гамбурзі.

Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Нове обладнання представлене в чотирьох різних модифікаціях і призначене для використання в артезіанських свердловинах, що входять до складу бюветних комплексів міста. Ці свердловини мають різну глибину та продуктивність, і завдяки новим насосам підприємство може ефективно проводити заміну застарілого насосного обладнання. Зокрема, ця ініціатива дозволяє створити резерв занурювальних насосів, особливо важливий під час періодів, коли місто стикається з вимкненнями електроенергії та працює в умовах обмеженого енергопостачання.

Це все стало можливо завдяки плідній співпраці із нашими міжнародними партнерами. Хочу подякувати компанію Pleuger, Майкла Флакса, Антона Шнеєрсона, а також Головного рабина півдня України Авроома Вольфа. Разом - до перемоги!,  – сказав заступник міського голови Павло Вугельман.


Нагадаємо, Одеса отримала чергову гуманітарну допомогу від Італії. На цей раз місту передали три дихальні станції для анестезії, що оснащені фільтрами та контурами для вентиляції пацієнта.

Також ми писали, що Німеччина відправила в Одесу черговий вантаж гуманітарної допомоги. Місто-побратим Регенсбург продовжує підтримувати одеситів та гостей міста. Так, завдяки іноземним партнерам Комунальне підприємство “Одескомунтранс” отримало ще один сміттєзбиральний автомобіль.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися