Відключення світла на Новий рік в Одесі: перелік адрес

Світла не буде в декількох районах Одеси

За інформацією Національної енергетичної компанії України (НЕК Укренерго), в Одеській області на 30 грудня достатньо електроенергії, щоб забезпечити потреби споживачів. Втім сьогодні електрики планують провести ремонтно-відновлювальні роботи з тимчасовим відключенням абонентів. Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі.  

Південний РЕМ: 

Хуторська, 15-71, 26-40, 

Академіка Панкратової, 1-31, 2-14,

Кругова 10б-58,13-55,

Хавкіна,1-31, 

Геологічна, 9, 9а, 23а, 

Степова, 1-31, 2-22.

“Коментарі” писали, що з 13 листопада в Одесі розпочався опалювальний сезон. У першу чергу до централізованого опалення будуть підключені об’єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, садочки та ін.), згодом — житловий фонд. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Нагадаємо, з наближенням зимового періоду ДТЕК активно веде підготовку до складних погодних умов на Одеській області. Компанія завершила реконструкцію 11 ключових енергооб'єктів, які відіграють важливу роль у забезпеченні електропостачання 37 об'єктів критичної інфраструктури та понад 60 тисяч клієнтів.

Також зазначимо, що українські електростанції активно проводять масштабну ремонтну кампанію, спрямовану на підготовку до наступного опалювального сезону. За останній рік, через російські атаки на енергооб'єкти минулої осені-зими, обсяги робіт з відновлення значно зростуть.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися