Графік роботи громадського транспорту в Одесі 1 січня: деталі

Як в Одесі ходитимуть трамваї і тролейбуси 1 січня

В Одесі 1 січня 2024 року міський електротранспорт курсуватиме у звичайному режимі. Про це повідомили на підприємстві "Одесміськелектротранс".

"Шановні пасажири! Міський електротранспорт 01.01.2024 курсуватиме за звичним графіком, без змін",- зазначається в повідомленні.

Раніше “Коментарі” писали, що вже найближчим часом новий трамвай, який вчора прибув до Одеси, почне працювати на одному з міських маршрутів. Але поки тривають випробувальні роботи, в “Одесміськелектротранс” розповіли більш детально про сучасний трамвай.  Так, відомом, що трамвай К1Т306 виготовлений відповідно до стандартів ЄС. Довжина вагону – 26 метрів, він може перевозити до 300 пасажирів, міст для сидіння – 71.

Нагадаємо, що наприкінці тижня Одеса отримала перший трамвайний вагон Татр-Юг К1Т306 із партії в 13 вагонів. Ці вагони придбані в рамках проєкту “Міський громадський транспорт України”, що фінансується за кошти ЄІБ. Сума закупівлі становила 20 млн. євро. Про це повідомили в інформагенції Alltransua.

Раніше “Коментарі” писали, що на маршрути Одеси знову повернуся трамвай “Одісей Макс”. Про це повідомляє телеграм-канал Odesa Mass Transit. Сьогодні, після багатомісячного простою, одеські довгоміри нарешті почали возити пасажирів. І разом з цим відбувся їх дебют на нещодавно відновленому трамвайному маршруті № 5 — раніше вони були лише на маршрутах №№ 26 та 7. З останнього їх зняли через проблеми з узвозом Маринеска.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

22 січня 2024, 22:37

Как узнать ночной график тролейбусных маршрутов

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися