За постійні знущання над дружиною жителю Одеської області загрожує до двох років в`язниці

Чоловік систематично знущався над дружиною

Поліцейські повідомили жителю Березівської територіальної громади про підозру у домашньому насильстві. Чоловік у нетверезому стані влаштовував удома скандали, лаявся та погрожував фізичною розправою. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці двічі склали відносно правопорушника адміністративні матеріали за вчинення домашнього насильства, а  щоб кривдник не наближався до потерпілої і не контактував з нею, виносили термінові заборонні приписи. 

Суд призначав чоловіку покарання у вигляді штрафу та громадських робіт, а поліцейські попереджали про кримінальну відповідальність, якщо він не змінить свою поведінку і знову вдасться до протиправних дій. Однак належних висновків громадянин для себе не зробив і вчергове, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив вдома сварку, у ході якої ображав та принижував дружину, кричав на неї та виганяв з будинку.

Жінка знову звернулася до поліції, і за фактом систематичного вчинення домашнього насильства.

“Поліцейські повідомили кривднику про підозру в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства щодо дружини, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілої. Згідно із чинним законодавством, правопорушнику загрожує покарання громадськими роботами строком від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до двох років”, - повідомив начальник Березівського районного відділу поліції Микола Древов.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські оголосили про підозру жителю Одеського району, який регулярно вчиняв насильство над своєю цивільною дружиною. Повторні звернення жінки до правоохоронців вказали на систематичні випадки фізичного та психологічного насильства в родині. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися