Тривають роботи на трасі Одеса – Білгород–Дністровський: що встигли зробити

Фахівці займаються експлуатаційним утриманням автомобільних доріг Одещини

Наразі більшість гуманітарних, експортних та імпортних товарів доставляється автомобільними дорогами. Саме тому служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області забезпечує належний проїзний стан на важливих маршрутах Одещини, зокрема на дорозі Н-33. Про це повідомили на сайті відомства. 

Так, наразі на автомобільній дорозі Н–33 Одеса – Білгород–Дністровський – Монаші – /М-15/ виконали роботи з підтримання належного експлуатаційного стану.

“Співфінансує вищезазначені роботи Авангардівська селищна рада. Такий механізм роботи, надає змогу Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області підтримати належний проїзд автошляхами державного значення”, - йдеться в повідомленні. 

Через повномасштабну війну та обмежене фінансування всі роботи з капітального ремонту, будівництва та реконструкції призупинені. Роботи виконуються виключно в рамках експлуатаційного утримання.       

Нагадаємо, Подільський район в Одеській області взявся за відновлення 8 кілометрів дороги Р–71, яка має важливе значення для транспортної логістики України. В процесі відновлення використовується експериментальний підхід, який включає змішування цементу з екологічним матеріалом — золою.

Також “Коментарі” писали, що на трасі Одеса — Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися