В Одеській області сталася пожежа в магазині: у чому причина

У ДСНС повідомили, що загиблих та постраждалих немає

На Одещині спалахнула пожежа в продуктовому магазині. Рятувальники ДСНС за лічені хвилини прибули на місце подій. про це повідомили в пресслужбі відомства.  

Так, вчора, о 20:50, надійшло повідомлення про пожежу у селі Зоря, Білгород - Дністровського району. По прибуттю на місце виклику рятувальнику встановили, що горить холодильник в магазині. О 21:21 пожежа локалізована та о 21:49 ліквідована на площі 10 м2. 

“Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збиток встановлюються. Від ДСНС залучались 2 одиниці пожежної техніки та 8 рятувальників”, - йдеться в повідмленні.

Пожежі на Одещині

На Одещині сталася пожежа в приватному домогосподарстві. Так, загоряння літньої кухні трапилося в селі Усатове. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.  Вчора, о 07:20, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. Вже о 07:50 рятувальники ДСНС локалізували пожежу та о 08:17 - ліквідували. Загалом пожежа сталася на загальній площі - 120 м2.

26 листопада зранку в Одесі спалахнула масштабна пожежа в житловому секторі. Рятувальники за декілька годин ліквідували загоряння. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.  

Коментарі” писали, що 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися