За підтримки Одеського кінофестивалю: Doc Kyiv Fest відкрив прийом заявок на участь

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 26 січня 2024 року

За підтримки Одеського міжнародного кінофестивалю, організатори Doc Kyiv Fest оголосили про відкриття прийому заявок на участь у конкурсній програмі. Про це повідомили в пресслужбі ОМКФ.

Фестиваль присвячений популяризації середньометражного глядацького документального кіно та підтримці українських документалістів.

У конкурсній програмі фестивалю будуть представлені фільми, які відповідають таким критеріям:

- Тривалість фільму – від 20 до 70 хвилин.

- Фільм знятий в Україні або в ко-продукції з Україною.

- Фільм відповідає високим художнім стандартам.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 26 січня 2024 року.

Нагадаємо, що Doc Kyiv Fest – щорічний кінофестиваль, започаткований Громадською організацією “Кінофест” за підтримки Одеського міжнародного кінофестивалю та Starlight Media, є єдиним в Україні фестивалем глядацького середньометражного документального кіно, який пропонує фільми високої художньої якості, що розкривають глобальні теми.

Раніше “Коментарі” писали, що Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ), який вже встиг здобути популярність та визнання, наступного року відбудеться у столиці України, Києві, з 12 по 20 липня 2024 року. Ці плани анонсувала команда ОМКФ. Цього року ОМКФ проходив у Чернівцях. Проте в Одесі проводилися спеціальні покази фільмів.  

Нагадаємо, 26 серпня завершився 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ), фестивальна програма, якого цього року відбувалася в Одесі та Чернівцях. На закритті були оголошені переможці цього року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися