На Одещині закупили 37 FPV-дронів для військових

Також громада передала військовим рації, автошини

На Одещині Саф’янівська територіальна громада закупила та передала військовослужбовцям 37 FPV-дронів. Про це повідомили на сайті Саф'янівської сільради.

"Підтримка українських захисників та забезпечення їх усім необхідним залишається пріоритетним напрямком роботи Саф’янівської громади в новому році", — зазначили в сільраді.

Також громада передала військовим рації, автошини та продукти харчування.

Допомога військовим на Одещині 

Одеса продовжує надавати необхідну підтримку українським військовим, відповідаючи на їх запити. Наразі бійцям необхідні авто та засоби зв’язку. Про це повідомляє Одеська міська рада.  Цього разу в рамках ініціативи передачі військової техніки та засобів зв'язку, місто передало п'ять новітніх пікапів та 300 сучасних рацій. Найближчими днями також планується передача до 60 човнів.

Крім того, наприкінці року Одеса передає військовим чергову допомогу - 61 човен. Вони йдуть в трьох модифікаціях: 52 алюмінієвих з двотактним мотором, ще 4 - вантажні човни з пресованого пластику, а також 5 надувних високошвидкісних неперекидних човна, на яких встановлена турель для монтажу кулемета. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Нагадаємо, сьогодні, 6 грудня, Одеса віддала шану своїм воїнам, які пожертвували своїм життям за волю та незалежність України. Урочисте покладання квітів до Меморіалу захисників України у сквері Героїв Небесної Сотні стало складовою відзначення Дня Збройних Сил України. На церемонії покладання квітів були присутні начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, мер міста Геннадій Труханов та інші. Церемонія відбувалась під звуки військового оркестру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися