Школярі Одещини тимчасово навчатимуться онлайн: у чому причина

У разі негоди школи Одещини працюватимуть дистанційно

У звʼязку з прогнозованим погіршенням погодних умов, 9 та 10 січня навчальні заклади Одеського регіону переходять на дистанційну форму навчання. Про це повідомили очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

“Підписав відповідне розпорядження. Дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп. Проте, шановні батьки, якщо маєте таку можливість - залиште дітей удома. Всі ці рекомендації на період негоди. Про відновлення очного освітнього процесу буде повідомлено додатково. Прошу слідкувати за повідомленнями. Бережіть себе та близьких”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що завтра на Одещині оголосили штормове попередження. Протягом 9 січня збережуться пориви північного вітру 15-20 м/с, ожеледиця, вночі та вранці хуртовина, видимість під час снігу 200-500 м. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Крім того, на Одещині енергетики ДТЕК ліквідовують наслідки негоди, що почалася з вечора 7 січня. Протягом доби спеціалісти відремонтували 16 повітряних ліній, 411 трансформаторних підстанцій та повернули світло для 22 668 родин у 73 населених пункти. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Нагадаємо, що у комунальних підприємств та медзакладів під рукою понад 4000 генераторів. Щоб працювати попри перебої зі світлом. Готові й пункти незламності. Нині на території Одеської області їх працює 399, ще 413 готові розгорнути у разі потреби. У посиленому режимі й аварійні бригади енергетиків ДТЕК.

Джерело: https://omr.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися