Снігові пастки: рятувальники ДСНС витягають автомобілі із завалів

В Подільському районі перекинувся мікроавтобус волонтерів

На Одещині трапилась дорожньо-транспортна пригода через погодні умови. Так, водій не впорався з керуванням, зʼїхав з дороги та перевернувся. Аварія сталася в Подільському районі, село Бокове. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Рятувальники, задіявши техніку, отриману в минулому році від благодійного фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF), за допомогою лебідки та противідкатних пристроїв закріпили автомобіль, встановили на колеса та витягнули з узбіччя на проїжджу частину.

Крім того, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Нестоїта, Подільського району, автомобіль швидкої медичної допомоги, який їхав у лікарню з жінкою та хворим 2-х місячним хлопчиком, через ускладнення погодних умов — ожеледиці, не може виїхати на підйом.

На місце виклику прибули рятувальники та за допомогою буксирувального тросу допомогли кареті швидкої виїхати на безпечну ділянку дороги.

“Коментарі” писали, що на Одещині енергетики ДТЕК ліквідовують наслідки негоди, що почалася з вечора 7 січня. Протягом доби спеціалісти відремонтували 16 повітряних ліній, 411 трансформаторних підстанцій та повернули світло для 22 668 родин у 73 населених пункти. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Нагадаємо, що у комунальних підприємств та медзакладів під рукою понад 4000 генераторів. Щоб працювати попри перебої зі світлом. Готові й пункти незламності. Нині на території Одеської області їх працює 399, ще 413 готові розгорнути у разі потреби. У посиленому режимі й аварійні бригади енергетиків ДТЕК.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися