На Одещині троє дітей отруїлися чадним газом: що сталося

Постраждалих шпиталізували до лікарні

Вчора вночі з діагнозом — отруєння чадним газом в Березівську лікарню, що на Одещині, госпіталізовано 3 дівчат: 15-ти, 13-ти та 14-ти років. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

Так, рятувальники зазначили, що причиною отруєння є порушення правил встановлення генератора (в будинку).Усі інші обставини події встановлюватиме поліція.

“Шановні громадяни, вкотре закликаємо вас неухильно дотримуватися вимог пожежної безпеки. Памʼятайте, найменше порушення правил може призвести до трагедії”, - йдеться в повідомленні ДСНС. 

Випадки отруєння чадним газом на Одещині 

11 грудян до реанімаційного відділення однієї з лікарень міста Татарбунари, що в Білгород-Дністровському районі, госпіталізовано 4 людини в тяжкому стані: чоловік та дружина, а також двоє дітей( 17 та 2 років). Медики діагностували в усіх отруєння чадним газом.  В будинку слідів пожежі не виявлено, тому ймовірна причина отруєння - недолік конструкції димаря пічного опалення.

Крім того, на Одещині пожежники ДСНС врятували життя 70-літній бабусі, у будинку якої спалахнула пожежа. Так, загорання житлового будинку сталося в селі Саврань. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. На щастя, господарку будинку вдалося врятувати. Наразі пенсіонерку госпіталізовано до лікарні. Медики діагностували отруєння продуктами горіння. 

Нагадаємо також, що на Одещині троє людей отруїлися чадним газом. Стався інцидент у селищі міського типу Авангард, на вулиці Центральній. Про це 1 травня повідомили у пресслужбі ДСНС Одеської області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися