На Одещині родина отруїлась чадним газом: у якому стані люди

Ймовірна причина отруєння — недолік конструкції димаря пічного опалення

Сьогодні до реанімаційного відділення однієї з лікарень міста Татарбунари, що в Білгород-Дністровському районі, госпіталізовано 4 людини в тяжкому стані: чоловік та дружина, а також двоє дітей( 17 та 2 років). Медики діагностували в усіх отруєння чадним газом. 

В будинку слідів пожежі не виявлено, тому ймовірна причина отруєння - недолік конструкції димаря пічного опалення.

“Дотримання елементарних правил пожежної безпеки може вберегти ваше життя. Будь ласка, будьте свідомі, відповідальні та бережіть себе від небезпеки”, - йдеться в повідомленні ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо, що на Одещині пожежники ДСНС врятували життя 70-літній бабусі, у будинку якої спалахнула пожежа. До рятувальників надійшов виклик 08:10. Вже через 13 хвилин пожежу було локалізовано, а за дві години ліквідовано на площі 40 м кв. На щастя, господарку будинку вдалося врятувати. Наразі пенсіонерку госпіталізовано до лікарні. Медики діагностували отруєння продуктами горіння. 

Коментарі” писали, що на Одещині через опалювальний котел постраждала родина з дитиною. Так, до Служби порятунку ДСНС сьогодні надійшов виклик про те, що в селі Буцинівка Роздільнянського району родина отримала термічні опіки в результаті парового викиду з опалювального котла. Про це повідомили в ДСНС.

“Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують усіми правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж - це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось роблять помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Володимир Пашевич.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися