В Одесі можна потрапити на безплатну консультацію до профільних лікарів: до яких саме

Одеситів запрошують пройти діагностику захворювань сечостатевої системи

Завтра, 11 січня, з 9:00 до 14:00 у Консультативно-діагностичному центрі №6 пройде День ранньої діагностики захворювань сечостатевої системи. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Зокрема, усіх охочих запрошують на безоплатну консультацію до лікаря-уролога. За необхідності лікар направить на подальшу діагностику, зокрема цистоскопію, ультразвукове дослідження, лабораторні аналізи та консультації інших спеціалістів.

Адреса: вул. Маршала Говорова, 26а.

Аби уникнути черг, прохання записуватися за телефонами:

- 048 797 28 88

- 048 750 20 09

- 048 704 88 15

- 094 933 08 15

Сьогодні одесити та гості міста можуть відвідати безоплатну консультацію лікаря-мамолога. За потреба треба пройти додаткові обстеження: мамографію, ультразвукове дослідження, лабораторні дослідження та консультації інших спеціалістів. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради

Раніше “Коментарі” писали, щеплення від ВПЛ за кошти міського бюджету Одеси вже отримали понад 800 дітей. Планується подальше продовження роботи програми безоплатної вакцинації від ВПЛ.

“Коментарі” також писали, що в Одесі успішно реалізовано "наздоганяючу” catch-up кампанію з вакцинації проти кору, паротиту та краснухи, яку ініціювало Міністерство охорони здоров'я України. Так, показники щеплень в дитячих поліклініках Одеси складають від 99% до 108% від запланованої кількості, що свідчить про ефективно проведену вакцинальну кампанію. Про це стало відомо під час виїзної наради Очільник міського департаменту охорони здоров’я з керівництвом дитячих міських поліклінік Одеси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися