В Одесі планують будівництво нових бюветних комплексів: де саме

Одеська мерія розглядає декілька локацій, на яких можна буде запроєктувати бювети

В Одесі планують будівництво ще декількох бюветних комплексів в Пересипському районі міста. Наразі рішення оговорюють в міськраді. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив ачальник управління Державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради Олександр Авдєєв.

Існує декілька варіантів локацій, на яких можна буде запроєктувати бювети. Перший - це за адресою Сахарова, 34 (біля парку Ентузіастів, але не на його території) та Марсельська, 44.

Реалізація цих проєктів — це крок до ефективного вирішення важливого питання забезпечення наших громадян водою, особливо в умовах війни.

В цьому році пропонується побудувати бювети на Сахарова, 34 та по проспекту Добровольського (біля скверу Зоряний. Інша локація на 2025-й.

“На мою думку звичайно цей проєкт має бути презентований одеситам, що живуть у цих районах та почути їх думку. Природозбереження та безпека мають важливість у кожному аспекті нашого життя. Долучайтеся до діалогу, беріть участь у формуванні майбутнього нашого міста”, - написав Олександр Авдєєв

реження та безпека мають важливість у кожному аспекті нашого життя. Долучайтеся до діалогу, беріть участь у формуванні майбутнього нашого міста”, - написав Олександр Авдєєв

“Коментарі” писали, що в Одесі планують відремонтувати бювет майже за 5 мільйонів. Мова йде про бювет на вулиці Кримській. Про це повідомили на майданчику держзакупівель Рrozorro. Зазначимо, що за з 4 708 440 гривень переможець тендеру має демонтувати стару плитку та встановити нову, обладнати ґанок, замінити труби та баки, встановити нові насоси.

Нагадаємо, Одеса продовжує отримувати підтримку від міжнародних партнерів у питаннях розвитку та інфраструктури. Комунальне підприємство "Сервісний центр" щойно отримало 13 занурювальних насосів від німецької компанії PLEUGER INDUSTRIES, що базується у Гамбурзі. Нове обладнання представлене в чотирьох різних модифікаціях і призначене для використання в артезіанських свердловинах, що входять до складу бюветних комплексів міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися