Системи захисту для Одещини: в Одесі відбулась зустріч з депутатом німецького Бундестагу

Під час зустрічі також обговорили важливі питання допомоги у сфері медицини та туризму

Представники Одеської ОВА провели робочу зустріч із депутатом німецького Бундестагу член Комітету Бундестагу з питань оборонної політики, представник Вільної демократичної партії Федеративної Республіки Німеччина Маркус Фабер. Зокрема обговорили системи захисту для Одещини, допомога у сферах медицини та туризму.
Під час зустрічі з керівництвом ОВА йшлося про продовження надання озброєння Україні та систем захисту для Одеської області. Йшлося про крилаті ракети Taurus за допомогою яких Україна зможе зберегти тиск на російський Чорноморський флот і продовжити експорт зерна через Чорне море. Адже, транспортування морем дозволяє експортувати значно більші обсяги, ніж автомобільний або залізничний транспорт. Це надзвичайно важливо для економіки України під час війни, оскільки виробництво зерна залишається джерелом зайнятості, податкових надходжень та іноземної валюти.


Також під час зустрічі обговорили важливі питання допомоги у сфері медицини та туризму та домовились про подальшу співпрацю та допомогу.

“Дякуємо партнерам за взаємодію та підтримку”, - йдеться в повідомленні Одеської ОВА.
“Коментарі” писали, що під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні, Ґаель Весьєр, розкрив деталі підтримки, яку Франція надає Одесі. Посол наголосив, що французька підтримка охоплює не лише гуманітарні питання, а й оборонні і культурні ініціативи.
Нагадаємо, в Одесі відбулася зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні, паном Гаелем Весьєром. Головним пунктом обговорення була безпекова ситуація в Одеській області, яка зазнає постійних терористичних атак з боку Росії на цивільні об'єкти та портову інфраструктуру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися