Небезпечна знахідка: в Одесі виявили вибухонебезпечний предметам

Вибухотехніки знешкодили пристрій

У суботу, 13 січня, до Патрульної поліції в Одеській області надійшло повідомлення про виявлення небезпечного предмета. Інспектори роти ТОР забезпечили охорону місця події, викликали вибухотехніків та слідчо-оперативну групу. Про це повідомили у відомстві. 

“На щастя, обійшлося все добре, адже люди, які виявили знахідку, дотримувались усіх правил поводження з вибухонебезпечними предметами”, - зазначили в поліції. 

Нагадуємо, що у разі виявлення боєприпасів або предметів, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно:

- зателефонувати на спецлінію 101 або 102, повідомити про вашу знахідку та зберігати спокій;

- попередити перехожих про можливу небезпеку;

- відійти від знахідки на безпечну відстань;

- у жодному разі не переміщувати предмет, не торкатись його;

- не палити поруч з предметом, не користуватись відкритим вогнем.

“Коментарі” писали, що 10 грудня, до поліції звернувся одесит, який повідомив про виявлення підозрілого предмета під власним автомобілем, що був припаркований в одному з дворів на вулиці Академіка Сахарова. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Крім того, поліцейські встановлюють обставини вибуху на автошляху поблизу Сарати. Відомо, що в результаті інциденту зазнав поранень 60-річний пенсіонер. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Під час прибирання дороги сполученням Сарата – Арциз співробітник комунального підприємства знайшов пакет із трьома запалами від гранат. Один із них здетонував прямо в руках у потерпілого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися