Бейбі-бум в Одеському зоопарку: з початку року народилося троє дитинчат

Одеський зоопарк запрошує подивитися на новонароджених малюків

В Одеському зоопарку — перше поповнення у новому 2024 році. В отарі овець народилося троє дитинчат. Один малюк народився 12 січня, а інші - 14 січня. Усі вони почуваються добре - грайливі, активні та мають гарний апетит.  Про це повідомили в Одеській міській раді.

Крім того, наприкінці грудня минулого року в Одеському зоопарку народилося дитинча лами. Малюк здоровий і вже грається з дорослими. 

“Це вже четверте дитинча у лами на ім'я Лайма. Лайма гарна мати, далеко не відходить від малюка і вигодовує його молоком. Виключно молоком дитинча харчуватиметься пів року. Самостійно почне їсти у 5-6 місяців. Тоді перейде на раціон дорослої особини”, - розповів директор зоопарку Ігор Біляков.

Одеський зоопарк запрошує одеситів та гостей міста подивитися на малюків та отримати позитивні емоції.  Зоопарк працює щодня з 9:00 до 16:00.

Крім того, пара молодих бабуїнів з’явилася в Одеському зоопарку. Як зазначило керівництво закладу, тварини мають різні характери, але дуже дружні, кмітливі та із задоволенням досліджують новий вольєр. Про це повідомили в Одеській міській раді. Від сьогодні Одеський зоопарк запрошує відвідувачів поспостерігати за веселими іграми нових мешканців звіринцю

“Коментарі” писали, що Одеський зоопарк випустив на волю усіх тварин, яких прихистив після підриву росіянами Каховської ГЕС. Виключення стали лише тритони. Зазначимо, що після катастрофи на Херсонщині, зоопарк в Одесі допоміг понад 300 тваринам. Про це повідомив директор Одеського зоопарку Ігор Біляков.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися