В Одесі хлопець лазив по балкону багатоповерхівки і вимагав, щоб приїхала поліція

Коли поліцейські вмовили хлопця відкрити їм двері квартири, він зустрів їх з сокирою у руках

В Одесі молодий хлопець лазив по зовнішній частині балкона багатоповерхівки і вимагав, щоб до нього приїхала поліція. Інцидент стався в будинку на Люстдорфській дорозі. Про це повідомили у відділі комунікації облполіції.

Правоохоронців викликали місцеві жителі, які спостерігали за подією. Патрульні приїхали за лічені хвилини і... одразу ж викликали підкріплення. Молодий чоловік лазив по балкону шостого поверху та лаявся.

Поліцейські, які стояли внизу, разговорили чоловіка і спробували його заспокоїти, адже в такому стані він міг би стрибнути вниз.

"Поки одні інспектори заспокоювали його з вулиці, інші піднялися у квартиру і з'ясували, що двері заблоковані зсередини і людина відмовляється їх відкрити. Усього за кілька спроб патрульні вмовили власника відкрити двері", - розповіли у поліції.

Але на цьому дивацтва в поведінці хлопця не закінчилися. Відкривши двері правоохоронцям, молодий чоловік зустрів їх на порозі з сокирою в руках. На неодноразові вимоги кинути сокиру він не реагував, так що патрульним довелося застосувати фізичну силу і надіти на нього наручники.

28-річного хлопця передали бригаді швидкої допомоги, яка вже чекала внизу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що поліція затримала підозрюваного у підпалі машини.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися