На Одещину прибув консул Грецької Республіки: обговорили відновлення портової інфраструктури

Зупинилися на питаннях впровадження технологій, інновацій та нових бізнес-підходів

Вчора заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кропива провів зустріч із Генеральним консулом Грецької Республіки в Одесі Дімітріосом Дохтсісом. Про це повідомили в Одеській ОВА.

Основну увагу учасників зустрічі було сконцентровано на обговоренні питань щодо поточної безпекової та економічної ситуації в Одеській області, а також участі Грецької республіки в повоєнному відновленні області.

Говорили, зокрема, про відновлення портової інфраструктури регіону та збереження функціонування головних регіональних транспортний артерій для стратегічно важливих експортних та імпортних вантажопотоків, забезпечення стабільної роботи логістичних маршрутів відправлення зернових вантажів через порти Дунаю.

Окремо зупинилися на питаннях впровадження технологій, інновацій та нових бізнес-підходів, які сприятимуть відбудові Одеської області. На завершення сторони засвідчили взаємну повагу і висловили готовність до подальшої співпраці в майбутньому.

Раніше “Коментарі” писали, що представники Одеської ОВА провели робочу зустріч із депутатом німецького Бундестагу член Комітету Бундестагу з питань оборонної політики, представник Вільної демократичної партії Федеративної Республіки Німеччина Маркус Фабер. Зокрема обговорили системи захисту для Одещини, допомога у сферах медицини та туризму.

Нагадаємо, в Одесі відбулася зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні, паном Гаелем Весьєром. Головним пунктом обговорення була безпекова ситуація в Одеській області, яка зазнає постійних терористичних атак з боку Росії на цивільні об'єкти та портову інфраструктуру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися