Стало відомо, скільки будинків пошкоджено в Одесі внаслідок нічного обстрілу

Комунальники працюють на місці подій

В Одесі продовжують ліквідовувати наслідки нічної атаки на Одесі. В Одеській міській раді повідомили, що за попередніми даними станом на 14:30 внаслідок обстрілу в Одесі пошкоджено 10 будинків, 124 квартири. 

Заміні та ремонту підлягає 198 вікон в квартирах одеситів та 27 вікон у під’їздах. Пошкоджено 94 балконних блока. 

В будинках є газо-, водо- та електропостачання. Відсутнє  опалення в звʼязку з пошкодженням теплотраси та теплової камери.

Що відомо про нічну атаку в Одесі

Нагадаємо, що в ніч на 17 січня ворог атакував південь ударними дронами типу "Shahed-131/136". Протягом трьох годин підрозділи протиповітряної оборони відбивали атаку. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. Один із дронів було успішно знищено на Миколаївщині, інший — на Кіровоградщині. Основний удар спрямовувався на Одесу, де дрони-камікадзе атакували з низької висоти вилітаючи з акваторії Чорного моря.

Крім того, прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом поранення мирних жителів внаслідок ворожого обстрілу Одеси. За процесуального керівництва прокурорів провадження відбувається в рамках статті 438 Кримінального кодексу України, що стосується порушення законів та звичаїв війни. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Вночі окупанти завдали удару по Одесі дронами типу "Shahed-131/136". Внаслідок обстрілу було пошкоджено квартири та авто мешканців міста. Мер Одеси Геннадій Труханов був на місці “прильоту”.

Джерело: https://omr.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися