Одеситка Еліна Світоліна здобула розгромну перемогу на Australian Open-2024

Українка розгромила болгарську теніситку

Українські тенісистки упевнено перемагають на Australian Open-2024. Зокрема, уродженка з Одеси Еліна Світоліна виграла в другому раунді у представниці Болгарії Вікторії Томової.

Для перемоги Світоліній вистачило 65 хвилин і двох партій - 6:1, 6:3. За цей час одеситка виконала одну подачу навиліт, виграла 25 активних розіграшів і реалізувала шість із семи брейкпоїнтів. У пасиві нашої співвітчизниці одна подвійна та 18 невимушених помилок.

Це була третя зустріч тенісисток, раніше українка не програвала. Для Світоліної це шоста перемога в семи матчах сезону. Тепер в 1/16 фіналу вона битиметься з переможницею матчу Катерина Синякова (Чехія) - Вікторія Голубич (Швейцарія).

Світоліна - третя українка, що пройшла у третій раунд Australian Open. Також туди вже пройшли Леся Цуренко та Марта Костюк.

Раніше “Коментарі” писали, що одеська тенісистка феєрично виступила на Australian Open. Так, Даяна Ястремська перемогла сьому ракетку світу Маркету Вондроушову з Чехії 6:1, 6:2.  Спортсменки провели на корті одну годину і сімнадцять хвилин. Поєдинок заершився рахунком - 6:1, 6:2.

Нагадаємо, що уродженка Одеси Еліна Світоліна впевнено стартувала в основній сітці першого турніру Grand Slam нового сезону - Australian Open-2024. Перша ракетка України розбила 18-річну Тейлу Престон з Австралії (WTA №203), яка отримала вайлд-кард від організаторів. Загалом поєдинок тривав рівно одну годину і завершився перемогою українки з рахунком 6:2, 6:2. Це була перша особиста зустріч тенісисток.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися