В Одесі відзначили День Соборності: вручили почесні нагороди

Гасло цьогорічного відзначення Дня Соборності України - "Наша єдність – наша зброя"

Сьогодні, 22 січня, Україна відзначає Дня Соборності. В Одесі пройшли урочисті заходи з нагоди відзначення свята. Про це повідомили в Одеській міській раді.

Так, традиційно парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка відбулося покладання квітів до пам’ятника Т. Г. Шевченку

Крім того, з нагоди свята в Одесі вручили почесні нагороди. Вітаючи учасників зібрання, перший заступник Одеського міського голови  Олександр Філатов подякував присутнім за сумлінне виконання службових обов’язків та професіоналізм і вручив почесні міськи нагороди.

“Соборність — це не лише збереження пам'яті про минуле, а й запорука виживання нації у складних умовах сьогодення. Це спільна турбота держави та кожного громадянина про оборону України”, - зазначили в Одеській мерії. 

Нагадаємо, що в Одесі нагородили майора Дениса Дідичука, який в перші дня повномасштабного вторгнення відбив морську атаку на місто. Почесну відзнаку Одеського міського голови "За оборону Одеси" вручив мер Геннадій Труханов. Про це повідомили в Одеській міській раді.  Геннадій Труханов нагородив майора Дениса Дідичука Почесною відзнакою Одеського міського голови "За оборону Одеси". 

“Коментарі” також писали, що студентка Одеського театрально-художнього фахового коледжу отримала визначну нагороду - національну премію “Скарб нації-2023” у номінації “Молоде покоління”. Про це повідомили в Одеській міській раді.  Карина Кардаш - лауреатка VI Національної премії “Діти – гордість України”, а також рекордсменка України з найбільшої кількості проведених та офіційно-підтверджених благодійних заходів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися