За проїзд в трамваях і тролейбусах Одеси доведеться платити більше

Подорожчання проїзду в електротранспорті заплановано на жовтень

Уже в жовтні одеситам, ймовірно, доведеться зіткнутися із подорожчанням в іще одному виді громадського транспорту — який працює від електроенергії. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію "7 каналу", підняття ціни на проїзд в місцевих тролейбусах і трамваях пов'язано з необхідністю "розвитку міського транспорту".

Очікується, що вартість квитка збільшиться до 8 гривень із людини. Зараз, нагадаємо, і в трамваї, і в тролейбусі проїзд коштує на рівні 5 гривень.

Подорожчання проїзду в електротранспорті буде можливим, якщо відповідне рішення приймуть у виконавчому комітеті міської ради Одеси.

Нагадаємо, що такі зміни, швидше за все, припадуть на жовтень 2021 року.

Раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що жителям і гостям Одеси варто приготуватися — вже із середи, 15 вересня, в міських маршрутках подорожчає проїзд. Тепер за можливість проїхатися з "точки А в точку Б" доведеться платити по 10 гривень. Відповідні інформаційні оголошення вже розклеїли по більшості автобусів, які курсують за звичними маршрутами. Слід зазначити, що про ймовірне підвищення ціни за проїзд в Одесі говорили ще рік тому — в середині жовтня. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, коли на одеських дорогах з'явиться три новеньких вагона для трамваїв "Одіссей". За словами в.о. директора КП "Одесміськелектротранс" Наталії Колесниченко, це стало можливо завдяки злагодженій роботі комунальників, яку відзначили навіть на рівні України.

Ще "Коментарі" розповідали, чому Одеса знову опинилася без придбаних у львівської фірми електробусів. Деталі — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися