Пограбував серед білого дня: в Одесі затримали чоловіка

Правопорушнику загрожує позбавлення волі

В Одесі затримали чоловіка, який пограбував співмістянина. Правопорушник відібрав у потерпілого гаманець з грошима та іншими особистими речами. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Інцидент стався в центрі Одеси на  вулиці Малій Арнаутській. По серед білого дня правопорушник пограбував потерпілого — викрав одну тисячу гривень. Перехожі намагалися його зупинити, але чоловік не реагував на їхні зауваження і тікав.

Затримали правопорушника співробітники управління міграційної поліції, які проїжджали повз і звернули увагу на подію. Викликані на місце слідчі територіального підрозділу поліції вилучили у чоловіка викрадене ним майно та повернули власнику.

“Слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому в умовах воєнного стану. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років”, - розповіла слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Ольга Ларищук.

“Коментарі” писали, що в Одеській області чоловік викрав трактор через те, що роботодавець не розрахувався з ним за виконані польові роботи. Правоохоронці знайшли сільськогосподарську техніку та повернули власнику. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися