В Одесі водій легковика збив жінку: у якому стані потерпіла

Водія перевірили на наявність алкоголю в організмі – він тверезий

В Хаджибейському районі Одеси сталася ДТП, внаслідок якої постраждала місцева жителька. Наразі поліцейські встановлюють обставини аварії. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Відомо, що дорожньо-транспорта пригода сталася сьогодні приблизно о сьомій годині на вулиці Просілковій. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля “Hyundai” наїхав на місцеву жительку, коли вона перетинала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Потерпілу негайно госпіталізували до найближчої медустанови. Лікарі діагностували перелом ноги та ключиці.

“Повні обставини автопригоди наразі з’ясовує слідчо-оперативна група з розслідувань дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області. Водія перевірили на наявність алкоголю в організмі – він тверезий. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Аварія на Одещині 

На автодорозі сполученням Одеса – Іванівка сталася жахлива аварія внаслідок якої постраждала бабуся з двома онуками. Наразі поліцейські розслідують усі обставини ДТП в Одеському районі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Крім того, на автодорозі сполученням Одеса – Новоазовськ сталася ДТП, внаслідок якої постраждали люди. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії в Одеському районі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися