Правоохоронці Одеси фіксують наслідки нічної атаки по місту

Російські окупаційні війська атакували дронами Одесу

Вночі 24 січня ворог здійснив масовану атаку із застосуванням БпЛА у напрямку Одеси. Унаслідок збройної агресії були пошкоджені декілька житлових будинків, складське приміщення, соціальна інфраструктура. Наразі поліцейські фіксують наслідки ворожої атаки, збирають докази військового злочину росії, опитують громадян, надають психологічну допомогу, забезпечують правопорядок.

Станом на 9 годину ранку відомо про шістьох постраждалих людей. Інформація уточнюється.


“Закликаємо громадян не ігнорувати сигнал "Повітряна тривога", у разі загрози прямувати до укриття і перебувати там до сигналу "Відбій". Дотримання встановлених заходів безпеки – це можливість зберегти своє життя”, - йдеться в повідомленні поліції.

“Коментарі” писали, що сьогодні вночі російські окупанти атакували Одещину двома хвилями БпЛА типу Shahed-131/136. Основний удар був зосереджений на Одесі, шестеро людей отримали поранення. Загалом сили ППО знищили 10 “шахедів”. Про це повідомили очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Нагадаємо, що в ніч на 20 січня окупанти вчергове запустили по півдню ударні дрони типу "Shahed-131/136". Вони були спрямовані по Миколаївській та Одеській областях. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

В ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Підрозділи протиповітряної оборони знищили 17 безпілотників типу "Shahed-131/136", які були випущені з тимчасово окупованої території Криму. Найбільш інтенсивна боротьба розгорнулася на Миколаївщині, де вдалося знищити 10 дронів, на Херсонщині – 4, та на Одещині – 3.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися