В Одесі чоловік приревнував дівчину до незнайомця та пограбував його

За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі

В Одеській області чоловік приревнував свою кохану до незнайомця та відібрав у нього майно. Наразі одеські поліцейські затримали молодика за грабіж. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  

До правоохоронців звернувся житель Березівської громади, який повідомив, що приїхав до Одеси в гості, а в одному із провулків міста його пограбував незнайомий чоловік. 

Як встановили поліцейські, правопорушник помітив, як його дівчина під час прогулянки знайомиться з потерпілим. Приревнувавши кохану, молодик почав конфліктувати з незнайомцем, штовхнув його на землю і відібрав у нього сумку з особистими речами.

З місця скоєння злочину містянин пішов і одразу заклав до ломбарду мобільний телефон потерпілого вартістю 3,5 тисячі гривень. Решту речей, зокрема сумку та документи, він викинув, але поліцейські знайшли їх та вже повернули законному власнику.

“Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Нині слідчі клопочуть у суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває", - повідомила слідча у справі Катерина Філімонова.

“Коментарі” писали, що поліцейські затримали 40-річного жителя Подільського району за підозрою у вбивстві співмешканки. Чоловік побив до смерті через ревнощі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися