В Одесі прокурори розпочали розслідування нічної дронової атаки по Одесі

Внаслідок повітряної атаки постраждало шестеро людей

Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування нічної дронової атаки по Одесі за фактом порушення законів та звичаїв війни, повідомили у відомстві. За їхніми даними, серед шести травмованих 61-річний чоловік. Він отримав опіки, його доставили до лікарні. Про це повідомили у відомстві. 

За даними слідства, ввечері 24 січня збройні сили РФ двічі здійснили повітряну атаку ударними безпілотними літальними апаратами по Одесі

У Хаджибейському районі Одеси пошкоджено багатоповерхову новобудову, деякі квартири вигоріли вщент.  Також внаслідок влучання та виниклої пожежі зруйновано складське приміщення меблевого підприємства.

У Приморському районі міста зазнали пошкоджень двоповерховий житловий будинок, багатоповерхівки, автомобілі та низка інших об’єктів цивільної інфраструктури.

“Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ”, - йдеться в повідомленні.

“Коментарі” писали, що сьогодні вночі російські окупанти атакували Одещину двома хвилями БпЛА типу Shahed-131/136. Основний удар був зосереджений на Одесі, шестеро людей отримали поранення. Загалом сили ППО знищили 10 “шахедів”. Про це повідомили очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Крім того, наразі поліцейські фіксують наслідки ворожої атаки, збирають докази військового злочину росії, опитують громадян, надають психологічну допомогу, забезпечують правопорядок.

Також в Одесі на місцях ліквідації наслідків нічної атаки розгорнути оперативні штаби. Там, співробітники районних адміністрацій разом з іншими міськими службами приймають заяви на оформлення матеріальної допомоги, надають консультації щодо пакета документів, який необхідно зібрати для оформлення допомоги. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися