В Одесі сталася смертельна пожежа: загинула 87-річна пенсіонерка

Ймовірна причина пожежі - аварійний режим роботи електроподовжувача

Вчора, 28 січня, до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в Одесі. По прибуттю пожежники встановили, що виникло загорання майна в кімнаті одноповерхового приватного житлового будинку на вулиці Багрицького. Про це повідомили в ДСНС. 

Під час ліквідації пожежі рятувальники знайшли тіло загиблої 87-річної господарки будинку. О 09:23 пожежа була локалізована та о 09:32 ліквідована на площі 15 м2. 

“Ймовірна причина пожежі - аварійний режим роботи електроподовжувача. Від ДСНС залучались 5 одиниць техніки та 22 вогнеборця”, - зазначили рятувальники. 

Пожежі на Одещині

26 січня о 22:44, надійшло повідомлення до Служби порятунку про виникнення пожежі в житловому будинку на Чорноморській вулиці села Затока. Внаслідок інциденту, на жаль, одна людина загинула. Про це повідомляє пресслужба Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися