В Одеській області внаслідок пожежі чоловік отримав опіки обличчя

Пожежу локалізували за 40 хвилин

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в одеському районі, селі Доброслав (вулиця Лугова). Вогонь охопив домашнє майно в одноповерховому будинку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

Вже за 20 хвилин рятувальники локалізували полум'я, а за 40 успішно ліквідували пожежу. Унаслідок цього інциденту постраждав чоловік 1981 року народження. Він отримав опіки обличчя та отруєння продуктами горіння і, попри це, відмовився від госпіталізації.

На місце події було залучено 2 одиниці техніки та 7 рятувальників від Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) для припинення розповсюдження вогню та надання допомоги постраждалим. Наразі експерти встановлюють причини пожежі та оцінюють завдані їй збитки.

Пожежі на Одещині 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися