Уродженка Одеси розгромила росіянку на старті турніру в Лінці: подробиці

Ястремська здобула перемогу в трисетовому матчі

Розпочалося нове коло тенісних змагань. Так, після приголомшеного успіху на Australian Open-2024, одеситка Даяна Ястремська увірвалася в турнір WTA 500 в австрійському Лінці.

У стартовому матчі 23-річна уродженка Одеси перемогла росіянку Еріку Андрєєву (№111 WTA). Зазначимо, що після початку повномасштабної війни РФ проти України Еріку допустили до змагань тільки в нейтральному статусі.

Загалом зустріч тенісисток тривала 2 години і 28 хвилин. На рахунку Ястремської 4 ейси, 5 подвійних помилок і 6 реалізованих брейк-пойнтів із 15. Андрєєва 3 рази подала навиліт, припустилася 3 подвійних помилок і реалізувала 5 брейк-пойнтів із 9 зароблених.

Це була друга особиста зустріч тенісисток на корті. У червні минулого року Ястремська перемогла Андрєєву в другому раунді кваліфікації на Wimbledon.

За путівку до чвертьфіналу турніру в Лінці українська тенісистка зіграє проти Донни Векіч із Хорватії. Цей матч відбудеться в четвер, 1 лютого.

Нагадаємо, що спортсменка з Одеси Даяна Ястремська пробилася до півфіналу Australian Open, який проходив у Мельбурні. Ястремська досягла історичного результату на Australian Open-2024, адже Даяна стала першої українко, якій вдалося дійти до цієї стадії на змаганнях.  Крім того, одеситка - перша тенісистка з кваліфікації, яка вийшла до півфіналу на Australian Open з 1978 року.

“Коментарі” також писали, що Ооеська тенісистка Даяна Ястремська вразила світ своїм виступом на Australian Open-2024, підкресливши свій талант та вольові якості. Почавши у кваліфікації, вона пройшла три етапи, обігравши суперників та визначивши свій шлях до головного турніру. Даяна Ястремська поділилась своїми емоціями після тенісного турніру Australian Open-2024



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися