Одеський зоопарк оголосив конкурс "Пара року 2024"

В цьому році участь беруть понад 10 пар тварин та птахів

Традиційно до Дня всіх закоханих Одеський зоопарк оголошує конкурс “Пара року”. Всього представлено 10 кандидатів.Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Серед справжніх сімейних пар є лебеді, фламінго, верблюди, леви та ще багато кого. Всі вони в любові та злагоді живуть в зоопарку.

Переглянувши альбом “Пара року - 2024” на офіційній сторінці у Facebook Одеського зоопарку, всі охочі можуть віддати голос за найромантичнішу пару.

Голосування проходить тільки на офіційній сторінці Одеського зоопарку у Facebook. В інших джерелах голосування буде недійсним.

Раніше “Коментарі” писали, що працівники Одеського зоопарку відпустили на волю двох врятованих лебедів. Птахам надали всю необхідну допомогу та повернули до природного середовища. Про це повідомляє Одеська міська рада. Місце для випуску вибрали із дбайливістю – переправа, яка виявилася ідеальною локацією для повернення лебедів до природного середовища. Тут численні годівниці та лагуни, де лебеді можуть безпечно перебувати, а їх харчування забезпечують місцеві мешканці.

Нагадаємо також, що в Одеському зоопарку — перше поповнення у новому 2024 році. В отарі овець народилося троє дитинчат. Один малюк народився 12 січня, а інші - 14 січня. Усі вони почуваються добре - грайливі, активні та мають гарний апетит. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися