На Одещині чоловік пропонував клієнтам держустанови послуги з реєстрації авто “поза чергою”

Корупційні схеми “бігунків” у сервісних центрах МВС в Одеській області

На Одещині правоохоронці викрили 44-річного “бігунка”, який організував незаконну схему у місцевому сервісному центрі. Зловмисник забирав талони з електронної черги, штучно створюючи ажіотаж серед відвідувачів. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Потім пропонував відвідувачам свою "допомогу". За 5 000 гривень обіцяв швидко та без черг оформити свідоцтво про реєстрацію авто, оскільки має знайомих у сервісі. 

Схему такої наживи припинили оперативники Одеського управління ДВБ та слідчі обласної поліції.

“За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури зловмиснику вже оголошено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Заходи з викриття проходили за сприяння керівництва сервісних центрів МВС України”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що одеська поліція розкрила випадок шахрайства з іномаркою, в результаті якого двоє громадян постраждали, а збитки становлять понад 20 тисяч доларів США. Киянину, якого підозрюють у цьому злочині, вже повідомили про підозру, і йому загрожує позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Нагадаємо, що Одеський регіон увійшов до ТОП-3 областей України, де витратили найбільше бюджетних коштів на придбання автомобілей. Про це повідомили в Nikcenter. Загалом торік за бюджетні кошти в регіонах України придбали близько 3,5 тисяч легкових автомобілів на понад 3,6 мільярдів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися