В Одесі законсервують будинок, який постраждав внаслідок обстрілів

Загальна вартість робіт — 3 628 102 гривень

В Одесі планують виділити понад три мільйони гривень на ремонт та консервацію будинку за адресою Військовий узвіз, 18. Зазначимо, що будівля постраждала від ракетного обстрілу російських окупантів. Про це стало відомо з порталу електронних закупівель Prozorro.

Замовник робіт — Департамент міського господарства. Переможець тендеру має відновити стіни, установили кріплення перекриттів, обшити прорізи плитами OSB, розібрати покриття покрівлі, а також вивезти сміття. 

Початок аукціону — 10 лютого. Роботи мають бути завершені до 31 грудня 2024 року. Загальна вартість робіт — 3 628 102.

Закупівля запланована у форматі відкритих торгів з особливостями. Це передбачає скорочені строки, що сприяє швидшому проведенню аукціону. Період подання пропозицій триватиме сім календарних днів, а період оскарження кваліфікації — п'ять календарних днів. 

Нагадаємо, що протягом повномасштабного вторгнення в Одесі зазначили пошкодження 242 житлових будинки та 694 квартири. Лише у січні 2024 року щонайменше тричі фіксувались влучання по цивільній житловій інфраструктурі міста. Після ракетно-дронової атаки 24 січня було зафіксовано пошкодження 237 вікон у 168 квартирах 16 будинків. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Коментарі” також писали, що в Одесі родина, яка втратила житло, внаслідок ракетної атаки, отримала компенсацію за знищене житло за державною програмою єВідновлення. Про це повідомили в Одеській міській раді. Зазначимо, що Валерія Козаченко перша мешканка Одеси, яка отримала та вже реалізувала житловий сертифікат за знищене майно. Вона була власницею квартири в будинку на вулиці Приморській, який був знищений російською ракетою 23 липня минулого року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися