Одеські прикордонники отримали нагороди від Кабінету Міністрів

Одеські прикордонники відзначені за відвагу та мужність

У прикордонників Білгород-Дністровського та Ізмаїльського загонів Одеської області відбулося урочисте вручення державних та відомчих нагород за винятковий внесок у захист суверенітету та територіальної цілісності України. Нагороди були вручені в рамках робочого візиту начальника Південного регіонального управління Держприкордонслужби, бригадного генерала Юрія Петріва, та командувача ОСУВ "Одеса", бригадного генерала Михайла Драпатого. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Серед нагород були почесна грамота Кабінету Міністрів України, відзнака Ради національної безпеки та оборони України ІІІ ступеню, а також почесні нагрудні знаки Головнокомандувача Збройних Сил "Золотий хрест" та "Срібний хрест". До того ж були вручені відомчі відзнаки Держприкордонслужби "За мужність в охороні державного кордону".

Нагадаємо, що в Одесі нагородили майора Дениса Дідичука, який в перші дня повномасштабного вторгнення відбив морську атаку на місто. Почесну відзнаку Одеського міського голови "За оборону Одеси" вручив мер Геннадій Труханов. Геннадій Труханов нагородив майора Дениса Дідичука Почесною відзнакою Одеського міського голови "За оборону Одеси".  

Раніше ”Коментарі” писали, що Президент України Володимир Зеленський зустрівся з захисниками ЗСУ, які змінили ситуацію в Чорному морі на користь України та світу, і вручив їм державні нагороди. Зокрема, на зустрічі були присутні оборонці острова Зміїний. Про це під час зустрічі з військовими повідомив президент України Володимир Зеленський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися