В Одеській ОВА визначили пріоритетні сфери та орієнтири розвитку: що саме

У повоєнний період відновлення економіки стане найважливішим завданням для місцевих органів влади

Сьогодні в Одесі відбулось засідання Робочої групи з розробки Стратегії комплексного повоєнного відновлення та розвитку Одеського регіону. Про це повідомили в Одеській ОВА. 

“Попри усі труднощі, пов’язані з повномасштабною війною та постійними обстрілами ворога, продовжується наша інтенсивна робота з розробки Стратегії відновлення і розвитку Одеської області, яка має стати ключовим фундаментальним документом регіону”, - йдеться в повідомленні ОВА.

Під час засідання, представники Одеської ОВА разом з експертами швейцарсько-українських проєктів DECIDE, UCORD, EGAP та представником проєкту USAID HOVERLA, обговорили підтримку процесу розробки Стратегії зі сторони проєктів та програм міжнародної технічної допомоги, засади відновлення регіону та територіальних громад Одеської області.

Стратегією враховано всі переваги та можливості розвитку регіону, визначено орієнтири розвитку та пріоритетні сфери, які мають найбільший потенціал зростання для регіону та покращення добробуту населення.

“У повоєнний період відновлення економіки стане найважливішим завданням для центральних та місцевих органів влади”, - зазначили в адміністрації

Нагадаємо, що ПриватБанк та Одеська військова адміністрація підписали договір про співпрацю з метою надання військовослужбовцям можливості отримати іпотечний кредит на придбання житла під 0% за участю державної програми "єОселя". Про це повідомляє пресслужба банку. 

“Коментарі” також писали, що в Одесі запрацювала комунальна установа “ХАБ Ветеран”, яка працює для тих, хто повернувся з фронту, для родичів загиблих героїв, для членів сімей військовослужбовців, – тих, хто потребує оформлення документів і отримання пільг та грошових виплат.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися