НАБУ викликало на допит колишніх депутатів Одеської обласної ради: подробиці

Віктора Баранського та Віталія Саутьонкова підозрюють у розкраданні майна УДП

Сьогодні Національне антикорупційне бюро викликало на допит колишніх депутатів Одеської обласної ради. Мова йде про Віктора Баранського та Віталія Саутьонков. Про це йдеться на сайті НАБУ.

"Повістка про виклик Баранського Віктора Сергійовича. Вам необхідно прибути 12 лютого 2024 року о 10:30 до Одеського територіального управління НАБУ для допиту в якості підозрюваного та вручення процесуальних документів у кримінальному провадженні... Повістка про виклик Саутьонкова Віталія Миколайовича. Вам необхідно прибути 12 лютого 2024 року о 10:30 до Одеського територіального управління НАБУ для допиту в якості підозрюваного та вручення процесуальних документів у кримінальному провадженні", – йдеться в документах

Одеситів викликають в якості підозрюваних у справі про заволодіння 32 суднами Дунайського пароплавства, які незаконно передали приватній фірмі Effective Management Services LTD. Представника цієї фірми Євгенія Пітченка також оголосили у розшук.

Нагадаємо, що Національне антикорупційне бюро (НАБУ) та Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП), у співпраці зі Службою безпеки України (СБУ), оголосили про підозру шістьом учасникам організованої злочинної групи. Їх звинувачують в заволодінні майном ПрАТ "Українське Дунайське пароплавство" на суму понад 80 млн грн. Про це повідомляє пресслужба НАБУ. 

“Коментарі” також писали, що правоохоронці Одеської області висунули підозру сільському голові одного з Об'єднаних територіальних громад (ОТГ). Його обвинувачують в здійсненні шахрайської схеми привласнення земельної ділянки на узбережжі Дністровського лиману.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися