В Одесі обрали найромантичнішу пару року: хто нею став (ФОТО)

За переможців проголосувало понад 400 одеситів

У лютому 2024 року Одеський зоопарк влаштував свою щорічну традиційну подію – конкурс "Пара року". Голосування приурочили до дня всіх закоханих. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Голосування за найромантичнішу пару року відбувалося на офіційній сторінці зоопарку у соціальній мережі Facebook. У цьому році переможцем конкурсу "Пара року - 2024" стала пара овець, яка здобула 401 голос від підписників. 

14 лютого о 12:00 в Одеському зоопарку відбудеться урочисте нагородження переможців.

picture

Минулого року, на конкурсі "Пара року - 2023" Одеського зоопарку, перемогу ділили три пари тварин. Першими стали білі леви з великим відривом в очках. Друге місце посіли єноти-полоскунчики. На третьому - лама та вивірки, з незначним відривом переваги на боці вивірок.

Раніше “Коментарі” писали, що працівники Одеського зоопарку відпустили на волю двох врятованих лебедів. Птахам надали всю необхідну допомогу та повернули до природного середовища. Про це повідомляє Одеська міська рада. Місце для випуску вибрали із дбайливістю – переправа, яка виявилася ідеальною локацією для повернення лебедів до природного середовища. Тут численні годівниці та лагуни, де лебеді можуть безпечно перебувати, а їх харчування забезпечують місцеві мешканці. 

Нагадаємо також, що в Одеському зоопарку — перше поповнення у новому 2024 році. В отарі овець народилося троє дитинчат. Один малюк народився 12 січня, а інші - 14 січня. Усі вони почуваються добре - грайливі, активні та мають гарний апетит. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися