Одещина серед лідерів за кількістю одружень на День Святого Валентина

Стало відомо, скільки пар захотіли одружитися в День святого Валентина 2024

Сьогодні, 14 лютого, на території України вирішили одружитися близько 700 пар. Попри війну, молодята вирішили офіційно поєднати свої долі. Про це повідомили в у Міністерстві юстиції України.

Так, Одеська область стала одна із лідерів за кількістю пар, що поєднали свої життя назавжди в День закоханих. Загалом на Одещині зареєстрували 64 шлюбів. Серед лідерів по заявках також Київ — 111 шлюбів, Дніпропетровська область — 70 шлюбів .

Загалом у минулому році одружилось 186 051 пар закоханих. У січні 2024 - 9 326.

“А ми нагадуємо, що військовий стан, який діє в Україні, є підставою для скорочення терміну між поданням заяви та реєстрацією шлюбу – до 1 дня”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що у лютому 2024 року Одеський зоопарк влаштував свою щорічну традиційну подію – конкурс "Пара року". Голосування приурочили до дня всіх закоханих. Про це повідомляє Одеська міська рада.  Голосування за найромантичнішу пару року відбувалося на офіційній сторінці зоопарку у соціальній мережі Facebook. У цьому році переможцем конкурсу "Пара року - 2024" стала пара овець, яка здобула 401 голос від підписників. 

Нагадаємо, що Одеса - дивовижне місто, де кожен камінчик міста розповідає свої власні історії кохання. Проте в один день року, вулички наповнюються особливою атмосферою романтики та любовних емоцій сучасності. Якщо ви не хочете провести День закоханих, як усі тоді наша добірка романтичних, але небанальних подій Одеси - саме для вас. Обирайте за смаком та інтересами, відкрийтеся магічному відчуттю кохання та годі нехтувати цим святом. Любов врятує світ, а отже треба нею займатися в усіх її проявах.  Куди піти 14 лютого в Одесі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися