На Люстдорфській дорозі в Одесі введуть реверсивний рух: з чим пов'язано

Руху в цьому районі Одеси будуть заважати заплановані будівельні роботи

Одеситам час приготуватися до збільшення кількість пробок на Люстдорфській дорозі. Згідно з інформацією, наданою Одеською міською радою, вже із вечора понеділка, 20 вересня, на одній із ділянок дороги почнеться реверсивний рух. Його регулюванням займуться спеціальні реверсні світлофори.

Обмеження торкнуться частини Люстдорфської дороги від вулиці Артилерійської до вулиці Бреуса. За словами заступника міського голови Дмитра Жемана, такі зміни в русі транспорту є тимчасовими заходами. Пов'язані вони із початком будівництва нової лінії електромереж у Київському районі.

Представники ДТЕК "Одеські електромережі" будуть укладати і налагоджувати нову кабельну лінію 110 кВ. Із допомогою цих робіт нову підстанцію "Чубаївка" планують підключити до електромережі, котра забезпечується підстанцією "Чумка".

"Обидві підстанції, які з'єднає нова кабельна лінія, забезпечать надійним електропостачанням більше 50 тисяч жителів Малиновського, Київського та Приморського районів Одеси", — підкреслюють у пресслужбі міськради Одеси.

Слід додати, що деякі ремонтні роботи будуть проводитися і на вулиці Водопровідній. Ось тільки цю ділянку міста перекривати начебто не збираються.

Поки невідомо, скільки часу триватиме будівництво електромереж, тому одеситам доведеться користуватися "послугами" реверсивного руху на Люстдорфській дорозі "до переможного".

Додамо, що реверсивний рух є можливістю організації руху транспорту по одній смузі, але в різні боки. Напрямок такого руху зазвичай регламентується світлофорами, відповідними знаками і, власне, часом.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що до кінця осені в Одесі буде перекрито рух транспорту на одній з вулиць. Куди автомобілям "вхід заборонено", читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, де в області планують перейменувати вулиці Валентини Терешкової і чому.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися