"Учитель року — 2024": на Одещині визначили переможців конкурсу

Переможці обов'язково будуть відзначені найближчим часом на урочистостях

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер зазначив, що на Одещині визначили переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2024”. 

Загалом цього року у конкурсі взяли участь 53 вчителі. Переможцями конкурсу "Учитель року-2024" стали: 

Боделан Наталія Михайлівна - вчителю Балтського ліцею № 2 Балтської міської ради (номінація "Українська мова та література);

Діянова Діана Сергіївна – вчителю географії Одеської гімназії № 26 Одеської міської ради (номінація "Географія";

Колесникова Оксана Анатоліївна - вчителю фізики комунального закладу "Рішельєвський науковий ліцей" (номінація "Фізика");

Канцир Альона Павлівна, вчителю Біляївського ліцею № 1 Біляївської міської ради Одеського району (номінація "Образотворче мистецтво").

“Багато років поспіль даний конкурс об’єднує вмотивовану й творчу спільноту освітян регіону. Приємно, що і цьогоріч у ньому взяли участь 53 вчителя. Попри виклики воєнного часу, наші педагоги  демонструють незламність у своїй щоденній роботі”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що у межах онлайн-зустрічі майбутніх випускників Державного закладу "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського", яку організував Департамент освіти та науки Одеської міської ради, були представлені можливості для тих, хто обрав педагогіку своєю професійною стежкою. В одеській міській раді повідомили скільки наразі відкрито вакансій для вчителів.

“Коментарі” також писали, в Одесі наразі існує значна кількість вакансій для педагогічних працівників. З метою заохочення випускників педагогічних ВНЗ працювати за професією, в місті вводять спеціальні премії. Міська влада прийняла рішення підтримати особливо молодих вчителів, які вирушили в шкільну працю відразу після отримання свого диплома. З цією метою в Одесі впроваджено муніципальну щомісячну премію у розмірі 3000 гривень для молодих педагогів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися