"І буде весна!": в Одесі погасили нові марки Укрпошти

Укрпошта випустила блок марок до роковин початку повномасштабної війни

Напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення та відзначення десятиліття героїчного спротиву українського народу російській агресії, АТ "Укрпошта" оголосила про випуск особливого поштового блоку під назвою "І буде весна!". Урочистого погашення блоку відзначили перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський та заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Дмитро Радулов. Про це повідомляє Одеська обласна рада.

Марки, входять до складу блоку, відображають найбільш символічні моменти воєнного періоду, серед них зображені Крим, Харків, Бахмут і Маріуполь.

Справжня сила полягає в єдності та невичерпному дусі віри. Ми завжди пам'ятатимемо всі лиха та втрати, які завдала нам війна. Але ми також віримо, що весна обов'язково настане — весна миру, свободи та перемоги для України, — зазначив Олег Радковський.

Тираж блоку становить 250 тисяч примірників. Крім марок, до нього включено конверт "Перший день", художні конверти, чотири художні картки та сувенірна рамка.

Нагадаємо, в Одесі Укрпошта запустила символічні марки на честь військових. Так, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Одеса” бригадний генерал Андрій Гнатов разом із директором Одеської дирекції АТ "Укрпошта" Сергієм Дроздовим погасили та запустили в обіг символічні марки і конверти, присвячені угрупованням військ, що боронять південні регіони.

Крім того, в Одесі привітали волонтерів з їх професійним святом. Їм з нагоди Міжнародного дня волонтера вручили почесні грамоти та нагороди. Також, на заході погасили лімітовану марку Укрпошти, яку було розроблено спеціально до свята. На ній зображено різноманітні волонтерські шеврони.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися