В Одесі погасили марку на честь військових, що боронять південні регіони

Церемонію приурочили до Дня Сухопутних військ Збройних Сил України

В Одесі Укрпошта запустила символічні марки на честь військових. Так, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Одеса” бригадний генерал Андрій Гнатов разом із директором Одеської дирекції АТ "Укрпошта" Сергієм Дроздовим погасили та запустили в обіг символічні марки і конверти, присвячені угрупованням військ, що боронять південні регіони. Про це повідомили в Силах оборони півдня України.

“Саме вони захищали і вичищали від ворожої навали Одещину, Миколаївщину, правобережну Херсонщину, і сьогодні тиснуть ворога вже на лівому березі Дніпра”, - йдеться в повідомленні відомства. 

Церемонію приурочили до Дня Сухопутних військ Збройних Сил України, які сьогодні є уособленням хоробрості та звитяги для всього світу

Нагадаємо, що в Одесі привітали волонтерів з їх професійним святом. Їм з нагоди Міжнародного дня волонтера вручили почесні грамоти та нагороди. Також, на заході погасили лімітовану марку Укрпошти, яку було розроблено спеціально до свята. На ній зображено різноманітні волонтерські шеврони.   

Крім того, до Дня залізничника за участі заступника голови Одеської обласної військової адміністрації, Сергія Кропиви відбулося спецпогашення нової марки із серії “Героїчні професії”, яка присвячена залізничникам під назвою “Залізні люди”.

Також зазначимо, що в Одесі було запущено марку "Нескорений Південь", який відзначає мужність прикордонників. Ідея створення цього проєкту виникла завдяки спільній ініціативі відомого фотохудожника Бориса Бухмана, Укрпошти та самих прикордонників. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися