В Одесі погасили марку із серії «Героїчні професії»

Марка присвячена залізничникам під назвою "Залізні люди"

Сьогодні до Дня залізничника за участі заступника голови Одеської обласної військової адміністрації, Сергія Кропиви відбулося спецпогашення нової марки із серії “Героїчні професії”, яка присвячена залізничникам під назвою “Залізні люди”.

“Марка, яку сьогодні ми з вами бачимо, є так званою "історією в мініатюрі", що навіки залишиться в пам’яті українців. Дякуємо вам за ту роботу, що ви виконуєте з великою відданістю та високим рівнем майстерності. Ви - справжні герої сучасності. Залізні люди! Але з добрим серцем”, - звернувся до працівників залізниці Сергій Кропива.

Завершуючи, заступник голови підкреслив, що нова поштова марка не лише символ визнання та поваги, але і нагадування про важливу роль цієї професії у нашому суспільстві.


“Коментарі” писали, що сервісні центри МВС Одещини долучилися до погашення нової колекції марок, які присвячені прикордонникам півдня. Укрпошта ввела в обіг нові патріотичні марки до Дня пам’яті захисників України.  Про це повідомляє МВС України.
Нагадаємо також, що в Одесі відбулося спецпогашення марки "Україна-мати", яка присвячена 32-й річниці Незалежності України. До урочистого гасіння доєднався і заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Борис Волошенков.

Також зазначимо, що в Одесі було запущено марку "Нескорений Південь", який відзначає мужність прикордонників. Ідея створення цього проєкту виникла завдяки спільній ініціативі відомого фотохудожника Бориса Бухмана, Укрпошти та самих прикордонників. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися