На Одещині планують побудувати шкільне укриття за майже 17 мільйонів гривень

Наразі відомо, що початок аукціону відбудеться 1 березня

В Одеській області планують виділити майже 17 мільйонів гривень на будівництво модульного укриття в місті Подільськ. Сховище має бути розраховане на 200 людей. Про це повідомили на порталі електронних закупівель Prozorro.

Зазначимо, що тендер на будівництво укриття в школі Подільська оголосили вдруге. Перша спроба знайти підрядника виявились неуспішною. 

Замовником робіт став Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради. 

За виділені кошти, переможець тендеру має звести стіни, провести труби комунікації та гідроізоляції. Крім того, встановити сантехніку, провести опалення та електроенергії, встановити вентиляцію та протипожежне сповіщення. 

Новий аукціон мають провести 1 березня. До цього дня приймаються й пропозиції. Укриття планують побудувати на території ЗЗСО І-ІІІ ст. №5 у місті Подільськ.

Тендери на Одещині  

В Одесі планують виділити понад 4 мільйони гривень на проведення змагань з фігурного катання. Відповідний тендер з’явився на платформі Prozorro. Так, школа олімпійського резерву з фігурного катання на ковзанах “Крижинка” наразі шукає підрядника для спортивних заходів тренувального характеру. Загальна сума тендеру — 4,2 млн грн.  

Нагадаємо, що за даними системи "Прозорро", минулого року компанія "Укрспецпроект" освоїла понад 53 млн грн з бюджету Одеської ОВА. Це і будівництво амбулаторії, і ремонт укриття. Однак, вищевказану організацію журналісти пов'язують із втікачем-депутатом Одеської міськради Русланом Тарпаном, який перебуває в міжнародному розшуку. Подробиці — в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися