В останній тиждень зими на Одещині збережеться тепла погода

До 1 березня в Одеській області переважатиме мінлива хмарність, без опадів

Гідрометцентр Чорного та Азовського морів повідомив, що на Одещині протягом останнього тижня зими збережеться тепла та ясна погода. Прогнозом погоди поділилися в Одеській міській раді. 

Зокрема, завтра, 26 лютого в Одесі прогнозується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер східний, 9-14 м/с. Температура вночі 3-5°С тепла, вдень 8-10°С тепла. 

В Одеській області ситуація схожа. Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер східний, 9-14 м/с. Температура вночі 1-6°С тепла, вдень 8-13°С тепла. На автошляхах області видимість добра. 

27-28 лютого
Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вночі місцями туман. Вітер східний, вдень 28 лютого південно-східний, 9-14 м/с. Температура вночі від 1°С морозу до 4°С тепла, вдень 7-12°С тепла. 

29 лютого-1 березня
Без опадів. Температура вночі від 1°С морозу до 4°С тепла, вдень 8-13°С тепла.

Одеса готується до весни

Раніше “Коментарі” писали, що комунальники Одеси продовжують готувати місто до настання весни. Так, сьогодні озеленювачі Комунального підприємства “Міськзелентрест” розпочали висаджувати весняні дерева. Про це повідомили в Одеській міській раді.  Наразі тривають роботи у парку “Юність”. Тут планується висадити 34 дерева. 

Крім того, з травня спеціалісти розпочнуть висаджувати на вулицях міста сальвії, петунії, примули, тагетеси та агератуми. Про це повідомив головний інженер КП "Міськзелентрест" Володимира Хроми. Літні квіти будуть висаджені на заміну весняних. Майже 250-300 тисяч літніх квітів. На підприємстві близько 80 назв квітів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися