В Одесі призначили першого заступника голови Одеської ОВА

До призначення посадовець працював у прокуратурі Києва

Сьогодні, 27 лютого, Кабінет міністрів України погодив призначення Олександра Харлова першим заступником голови Одеської обласної військової адміністрації. Про це йдеться в преслужбі відомства. 

Зазначимо, що з вересня минулого року Харлов обіймав посаду заступника голови ОВА.

Де працював Олександр Харлов 

- У жовтні 2014 року став заступником начальника управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури міста Києва, а наприкінці грудня 2015 року був призначений начальником цього управління. 

- У грудні 2019 року звільнився з органів прокуратури за власним бажанням

- Впродовж 2020 року обіймав посаду старшого партнера адвокатського об’єднання "Максо та партнери", на початку грудня 2020 року став радником Голови Державної фіскальної служби України, а наприкінці цього ж місяця — заступником начальника управління-начальником першого відділу процесуального контролю контрольно-методичного управління Головного слідчого управління Державної фіскальної служби України. У березні 2021 року став заступником начальника Головного управління — начальником контрольно-методичного управління Головного слідчого управління фінансових розслідувань Державної фіскальної служби. Був звільнений з посади наприкінці 2021 року через ліквідацію ДФС.

- З січня 2022 року — директор з юридичних питань Агропромхолдингу ТОВ Фірма "Астарта-Київ".

- Через військову агресією Російської Федерації проти України 15 березня 2022 року мобілізований на військову службу.

- 18 вересня 2023 року призначений на посаду заступника голови Одеської обласної адміністрації.  

Раніше “Коментарі” писали, що під час позачергової сесії Одеської міської ради депутати обрали нового віцемера. Ним стане Олександр Філатов. Зазначимо, що нещодавно його біло призначено на пост заступника міського голови. Раніше Олександр Філатов перебував одночасно на посаді заступника міського голови та директора департаменту земельних ресурсів. 

Нагадаємо, що наприкінці жовтня стало відомо, що в Департаменті аграрної політики, продовольства та земельних відносин кадрові зміни. Так, з посади пішла директор департаменту Алла Стоянова. Про це повідомили в пресслужбі відомства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися