Кадрові зміни: в Одесі обрали нового віцемера

Раніше цю посаду обіймав Сергій Тетюхін

Сьогодні, під час позачергової сесії Одеської міської ради депутати обрали нового віцемера. Ним стане Олександр Філатов. Зазначимо, що нещодавно його біло призначено на пост заступника міського голови.

Раніше Олександр Філатов перебував одночасно на посаді заступника міського голови та директора департаменту земельних ресурсів. 

Що відомо про Олександра Філатова

До міськради Одеси Олександр Філатов прийшов у 2021 році на посаду очільника департаменту земресурсів. До цього він був заступником директора "Інфоксводоканалу".

У грудні 2022 році стало відомо, що мер Одеси назначив Філатова виконувачем обов'язків заступника мера. Як в.о. віцемера він займається рекламою на вулицях міста та розвитком прибережних зон.

Нагадаємо, що 29 листопада. під час сесії міської ради депутати проголосували за виведення першого заступника мера Одеси Сергія Тетюхіна зі складу виконавчого комітету. Крім того, стало відомо, що чиновник планує долучилися до лав Збройних Сил України. Колеги подякували йому за роботу.

“Коментарі” також писали, що призначили нового голову Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Як повідомили у відомстві, розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера генеральним директором КНП “Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” призначено Світлану Ізосімову.

Крім того, також стало відомо, що в Департаменті аграрної політики, продовольства та земельних відносин кадрові зміни. Так, з посади пішла директор департаменту Алла Стоянова. Про це повідомили в пресслужбі відомства



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися