На Одещині в закладах освіти працює більше 25 тис педагогів: скільки є вакансій

Регіональне замовлення становить понад 17 тисяч педагогічних працівників

Під час брифінгу в Одеській ОВА ректор “Одеської академії неперервної освіти” Любов Задорожна розповіла про підвищення фахового рівня педагогічних працівників Одеської області в умовах воєнного стану. Про це зазначили в Одеській ОВА.

“Забезпечення безперервного навчання педагогічних працівників є одним із пріоритетних завдань як державної, так і регіональної політики”, - йдеться в повідомленні. 

В закладах освіти Одещини усіх типів працює понад 25 тис педагогічних працівників. За регіональним замовленням та різними формами роботи щорічно навчання в Академії проходять більш як 17 тисяч педагогів.

Регіональне замовлення на 2024 рік становить понад 17 тисяч педагогічних працівників. За результатами попереднього замовлення сформовано більше ніж 200 груп без відриву від виробництва, 300 груп для онлайн навчання та 70 груп для офлайн навчання.

Раніше “Коментарі” писали, що в межах онлайн-зустрічі майбутніх випускників Державного закладу "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського", яку організував Департамент освіти та науки Одеської міської ради, були представлені можливості для тих, хто обрав педагогіку своєю професійною стежкою. В одеській міській раді повідомили скільки наразі відкрито вакансій для вчителів. 

Нагадаємо, в Одесі наразі існує значна кількість вакансій для педагогічних працівників. З метою заохочення випускників педагогічних ВНЗ працювати за професією, в місті вводять спеціальні премії. Міська влада прийняла рішення підтримати особливо молодих вчителів, які вирушили в шкільну працю відразу після отримання свого диплома. З цією метою в Одесі впроваджено муніципальну щомісячну премію у розмірі 3000 гривень для молодих педагогів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися